9 Januari 2011

Victor är påväg hem till Ludvika efter två veckor hos mig. Kändes väldigt tomt när jag kom hem, men nu har jag tagit på mig sidenpyjamasen och krypit upp i soffan med VeckoRevyn, Ben&Jerrys och vindruvor som jag köpte förut, så nu känns det lite bättre :)

Dom två senaste veckorna när Victor har varit här har jag haft lite "semester" och unnat mig själv att inte göra så mycket, men nu har han åkt hem och det är back to reality som gäller, så det blir tidigt i säng i kväll, upp tidigt imorgon och göra lite hemuppgifter som jag har fått från arbetsförmedlingen och min jobbcoach, sen på tisdag, onsdag och torsdag har jag fullt upp med möten och annat.

Ska även ta tag i mig själv och min hälsa och försöka få bättre sovrutiner, äta bättre och kanske ta en promenad då och då. Har blivit inspirerad av min vän Cornelia som gått ner 12kg med hjälp av Zumba, promenader, nyttig mat, mindre portioner, en stark karaktär m.m, så jag ska försöka ta efter henne lite :)

.. Men, det är fortfarande söndag så nu ska jag ta första tuggan av min Ben&Jerry's!

Det fick bli Chunky Monkey den här gången :) Har inte ätit den sen i april 2008 när jag gick runt på Stureplan i Stockholm (köpte en sån där liten B&J's på 7eleven).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0