Dagen blev inte riktigt som planerat..


.. men den blev bra ändå :)
Hade ju tänkt städa o fixa massor idag men jag har haft så ont i knät så jag har mest legat i soffan. Hamnade av en slump på Foki's blogg.. har inte varit inne på hennes blogg sedan slutet på 2009, och nu hade hon visst flyttat till Thailand o grejer :) Så där blev jag fast i ett par timmar. Gick tillbaka flera månader och läste om flytten, deras lägenhet i Bangkok osv. Beundrar verkligen tjejer som henne! Vid sex-tiden kom min älskade mamma, Kjell, Martin och Felicia hit :) Mamma gav mig en semla dagen till ära, Martin hjälpte mig att koppla in min nya DVD och Felicia spanade in lägenheten eftersom hon aldrig har varit här förut. När dom hade åkt tände jag massor ljus och tog en dusch, sen satte jag mig i soffan med min semla och te och såg på Halv åtta hos mig :) Eftersom det har varit mest skit på tv:n ikväll så har jag mest varit inne på FB och pratat i telefon. Först pratade jag med Victor i över en timme, sen hade jag tänkt sätta på Sex and the city 2, men då ringde Carro och vi pratade i över en timme. Vi har inte pratat på ett tag nu så vi behövde ta igen lite, så de gör inget att det inte blev någon film :)


Jag brukar lägga mig senast elva nu för tiden och nu är klockan över ett. Not so good. Ska stänga av tv:n och datorn nu, släcka överallt och borsta tänderna. Sen är det sleeptime! :)


Mitt favorit-te. Väldigt kryddigt, och ska vara utrensande :)


I ett av de fyra höghusen bor Foki och hennes pojkvän nu, hur coolt är det inte.


Min Victoria's secret body mist som jag köpte förra månaden :)
Jag har den gröna, Pear Glacé. Sprutar alltid den över hela kroppen när jag går ut ur duschen (+ nån gång då och då under dagen när jag går förbi flaskan i hallen, den luktar så gott!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0