Förförande fikon..

Ikväll tänkte jag lyxa till det lite och tända mitt "Förbjuden frukt-glasljus" från Partylite i doften Förförande fikon. Först tyckte jag inte att det luktade så mycket, men efter jag varit i köket och lagat mat och sedan gick tillbaka in i tv-rummet så höll jag på att dö, rent ut sagt. På ett positivt sätt såklart :D Det doftar gudomligt här hemma!

Förförande fikon är det svarta ljuset. Om jag inte hade gått efter doft utan bara utseende så hade jag självklart köpt det rosa ljuset, men jag är glad att jag gick efter doft den här gången :)

När man köper ljuset (som kostar 299:- och brinner i 40-50 timmar) så får man med en jättefin burk med en rosett på locket. Hittade bara en jätteliten bild:

Mina favoritdofter hos Partylite är dock Kiwi&Jordgubb till sommaren, och Kanel&Lagerbär till vintern.
Men såklart har Kiwi&Jordgubb utgått ur sortimentet, så jag håller stenkoll på Tradera för där dyker det upp ett par då och då :)

Till kvällsmat här hemma blev det ugnstekt potatis med rosmarin och grytan som morfar gav mig, till det blev det såklart lite sötsur sås, haha.. Sötsur sås passar väl inte alls till den maten egentligen, men jag är sån som har sötsur sås till precis allt :P Skitgott var det iaf! Ska diska allt nu innan Svensk maffia börjar...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0