Torsdag.

Någon mer bloggning igår blev det visst inte. Jag var jättetrevlig - så fort jag kom fram till Victor så gick jag o la mig i soffan och sov i tre timmar, haha. Det var inget jag hade planerat, men eftersom jag inte sovit så många timmar så var jag så extremt trött. Victor blev glad när jag kom o överraskade honom iaf :) Det första han sa när han öppnade dörren var "Vad gör du här?" Kanske inte riktigt det reaktionen jag hade hoppats på, men han blev så chockad sa han :D När jag hade vaknat så tog vi en promenad till MM (ica heter så här) och köpte lite mat :) Resten av kvällen lagade vi mat, kollade på tv, Victor tvättade o packade ner lite grejer, sen satte vi på Svensson Svensson, men då somnade jag brevid Victor i soffan.

Idag sov vi ganska länge,
sen gick vi upp o åt frukost, kollade på Svensson Svensson o gjorde oss i ordning. Sen kom två personer o köpte Victors säng och soffbord, efter det fortsatte Victor att packa ner allt i kartonger och jag la mig i soffan o pluggade. Vid fem kom ytterligare en person o lämnade två madrasser som vi ska sova på inatt.

Nu har jag bäddat och gjort mysigt åt oss på golvet med gosiga täcken och en liten lampa :) Här har vi suttit ikväll o ätit kycklingburgare o grönsaker, och popcorn till efterrätt (som vi fick gå in titll grannen och poppa eftersom Victor har slängt hans micro :P). Ska upp vid 8 imorgon för vid halv nio kommer en person som ska köpa soffan o hämta lite andra grejer, vid tio ska jag till Dollarstore och vid 12 kommer Micke o då ska vi fylla bilen med flyttkartonger och sen kör vi hemåt:) Har även ett prov imorgon, så på vägen hem blir det att plugga massor!

Har min egen sega dator nu, så jag orkar inte hålla på att leta fram en bild. Så detta får bli ett tråkigt inlägg med bara text. Godnatt :)

Kommentarer
Postat av: martina victoria kuhse

hej! ja, dom finns kvar. köparen säger ett pris som dom är villiga att betala :)

2011-03-28 @ 17:09:00
URL: http://tiiiinaa.blogg.se/
Postat av: martina victoria kuhse

koftan ligger just nu på 150 & sjalen på 80.

2011-03-29 @ 00:45:44
URL: http://tiiiinaa.blogg.se/
Postat av: martina victoria kuhse

& örhängena finns också kvar..

2011-03-29 @ 00:47:43
URL: http://tiiiinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0