Friday.

"God morgon" bloggen :) Imorse var jag uppe redan kl. sex. Det var mörkt ute fortfarande så jag tände alla lampor i fönstrena, tre ljuslyktor och tre rosa antikljus på tvbordet. Och sen kokade jag kaffe (jag gillar inte ens kaffe, men det kändes liksom som att det hörde till), tog med mig mitt stora duntäcke och la mig i soffan framför Nyhetsmorgon. Jag hade ju tänkt vara lite effektiv på morgonen och plocka iordning lite, läsa osv. men det slutade med att jag sov i tre timmar. Nu sitter jag fortfarande kvar här i soffan, ljusen har slocknat och det enda effektiva jag har gjort idag är att ta fram en lasagne ur kylskåpet, värma den och äta upp den, haha. Men dagen är ju inte slut ännu så jag tänkte sätta fart snart :) Har en hel del att göra idag, mest pappersarbete och ringa samtal, sen ska jag nog baka en äppelpaj ikväll tills SI kommer hem och fira att det är fredag (Inte för att det spelar någon större roll eftersom jag är ledig varje dag :P).
Måste berätta en annan sak också. Hittade min nya favoritblogg för ett par timmar sedan :) Världens sötaste Lilié som verkar vara precis som jag, hon lever dock ett lite mer glamouröst och intressant liv än vad jag gör för tillfället :p
Den här ljuslyktan från Partylite är på väg hem till mig nu :) Hade ju ljusparty här hemma förra onsdagen och då beställde jag denna. Den är tusen gånger finare i verkligheten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0