Säljes.

Under den nya kategorin "Säljes" kommer det komma upp bilder på saker jag vill sälja. Jag ska flytta hem snart nämligen och har alldeles för mycket grejer liggandes. Den största anledningen till att jag flyttar hem är för att jag räknar med att lämna Motala ganska snart, och då vill jag inte ha någon "fast punkt" utan kunna resa med kort varsel och ha alla ägodelar i en resväska ( få ner allt i en väska? never gonna happen, men på ett ungefär ;) ).


Kommentarer
Postat av: Bea

Men killen då ? Eller har jag missuppfattat, bor han inte hos dig ? Svårt att hänga med när du bloggat så till och från, men ska bli kul nu när du börjar uppdatera mer ! :)

2011-11-30 @ 14:40:36
Postat av: Maddiie

Haha, ja jag förstår att det måste vara väldigt svårt att hänga med i svängarna ;) Jag ska försöka blogga regelbundet nu och inte lägga av igen efter några veckor :) Den biten känns ganska privat, så jag har valt att inte skriva någonting om det, men jag kan säga att från och med att uppsägningstiden på den här lägenheten har gått ut, och jag flyttar hem så finns det ingenting mellan oss längre.

2011-11-30 @ 14:59:13
URL: http://maddiies.blogg.se/
Postat av: Bea

Det har jag full förståelse för, vissa saker vill man bara inte skriva om och hålla för sig själv !



Som sagt, ska bli kul att fortsätta följa dig nu . Du var ju trots allt en av de första jag följde när bloggandet började bli populärt ! :)

2011-11-30 @ 19:37:51
Postat av: Maddiie

Jo precis :) Det är mest av respekt för Victor som jag gör såhär.



Vad kul! :D Jag tror inte att det finns så många kvar av oss som var med från början, så det var jättekul att höra :) har du ingen blogg själv?

2011-12-01 @ 10:00:54
URL: http://maddiies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0