Ny design.

Blev en ny design på bloggen ikväll. Har ändå för mycket i mitt huvud för att kunna sova. Den här designen är helt okej tycker jag :)


Här får ni en bild på Macaroonsen som jag bakade tidigare idag :) Dom gula blev heeelt perfekta.Citronsmak både i själva kakan och i smörkrämen som ligger emellan. I blåbärsmacaroonsen hade jag liiite för mycket mandel/florsocker-pulver, så dom blev lite för fasta.. men det är så otroligt svårt att avgöra rätt mängd. Speciellt eftersom de flesta recept står i gram, och jag äger ingen våg. Har lagt ihop alla kakor nu och ställt ut dom på balkongen, så imorgon kommer de vara sådär perfekt sega och kalla. Ska ta med ett par och bjuda släkten på när vi åker till Ullared på söndag. Inköpslistan är klar, och det blev 38 grejer på den, hehe. Dock blir det säkert över 50 grejer som får hänga med hem.. brukar bli så.

Allt jag kan säga efter den här kvällen är att jag är jäkligt glad att det finns bra, snälla, underbara människor i min närhet. Ni får mig att orka. Nu ska jag lägga mig :) "Tidigt" var det ja.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0