I skolan

Sitter i skolan och började precis med Excel. Word och Powerpoint är okej, men Excel är enormt segt måste jag säga. Fick nyss tillbaka provet på Word, och det blev mvg, så speciellt svårt är det ju inte precis. Som tur är så är jag klar med Programhanteringskursen när som helst :) I Matte har jag två prov kvar, i historia har jag ett prov, en hemtenta, en uppsats och ett seminarium, och sen har jag tre ämnen till (religion, samhäll och psykologi), med minst lika mycket grejer. Så det är ju inte speciellt konstigt att man känner sig lite småstressad! Allt detta ska göras inom en månad, varav jag är i Norge två veckor. Förhoppningsvis kan jag plugga rätt mycket i Norge med, så det kanske går.. Jag är inte den som ger upp i första taget iaf. Men jag måste säga att jag tycker att lärarna på komvux kör på lite överdrivet hårt med oss.. Jag kan inte tänka mig att man behöver skriva hemtentor och ha seminarium när man läser historia på gymnasiet, eller? Och historia A som jag läser nu ska ju egentligen vara på gymnasienivå. Men men, man får se det som kunskap och bra förberedelser inför högre studier.

I eftermiddag när skolan är slut ska jag hem till farmor och farfar en sväng. Farfar har lagat min cykel, så jag ska hämta den, och sen blir det nog lite fika också eftersom vi inte träffas på ett bra tag :) Senare ikväll kommer min kusin Johanna till oss, så ska jag visa henne hur man gör en balsminkning (hon har bal i helgen, men jag kan tyvärr inte vara hemma och sminka henne). Så det är ganska fullt upp som vanligt :)

För övrigt så har jag haft den bästa helgen på länge. Bröllopet blev riktigt trevligt, och fredagen och lördagen blev toppen dom också :) Är så glad att jag har vissa människor i mitt liv.

Ne nu är det bäst att jag fortsätter med Excel en stund. Har möte med min lärare kl. 14 så det är bäst att köra på nu den sista timmen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0