Torsdag.

Inte nog att man har personliga problem på nära håll, skitmycket att göra i skolan, mycket strul inom jobbet och en mängd idioter runt omkring sig som inte vet hur man ska bete sig, NEJ, man ska hålla på och bli lurad på pengar på Tradera hela tiden också?! En gång för typ en månad sedan, henne har jag dock kommit i kontakt med nu och håller på att försöka bevisa att jag har fört över pengarna, men nu hände det igen! Alltså jag har god lust att bara skita i det. Rätt ska vara rätt, och mig lurar man fan inte bara sådär (jag är alltid noggrann och eftertänksam innan jag handlar något därifrån, så det här är bara otur..), men jag ORKAR inte. Jag är så psykiskt slutkörd efter allt annat som händer och sker, att jag inte orkar med att bry mig om nån tusenlapp hit och dit. Men visst blir man irriterad.

Ne nu lämnar vi det. Den här dagen började inte alls som planerat. Fick höra sent igår att jag inte har någon lektion idag för att det är idag som dom ska på studiebesök till Stockholm. Så min kropp valde visst att ta sovmorgon till 11.30. Jag hade ställt 20 alarm mellan 8 och halv 10, men jag har bara ett svagt minne av att jag har hört/stängt av ett par stycken. Så det var väl lika bra att min kropp fick sova ut nu så jag är pigg och glad i helgen :) Snart kommer min bror hit på middag, och sen ska jag sätta fart med mina macarons, lite städning och en massa plugg.

Ska även försöka hinna med lite bloggning, en trip till solariumet, en sväng till stan med Brunis och en kvällspromenad.


Mina macarons jag bakade i måndags :) Rosa med hallonsmak, gul med banansmak, vit med vaniljsmak och turkosa (syns ej på bilden) med mintchokladsmak. Fler bilder kommer när dom är klara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0