Tisdag, Studiedag.

Den här bloggdesignen var ju ingen höjdare känner jag, är redan trött på den. Dock finns det inte tid att fixa någon ny nu, så det får vänta tills nångång i juni när jag är hemma igen och skolan är klar.
Imorse vaknade jag på ett jäkligt bra sätt. Det känns lite smålyxigt när man vaknar av att man får bud till dörren, skriver på något papper och öppnar ett paket beståendes av D&G-solbrillor, Gucci-keps och juicy couture-tracksuit. Himla fint alltså.. och brillorna var jättefina verkligen. Dom kommer jag få mycket användning av framöver :)

Idag är det dags att packa allt inför Norgeresan. Ska iväg och handla lite grejer till mina vänner i Norge. Bl.a. en limpa cigaretter. Visste ni att ett paket cigaretter kostar runt 100kr (ca. 120 svenska) i Norge? Så det är ju inte så konstigt att dom skickar med mig en beställning hem :P Jag ska även hälsa på pappa en sväng, hämta ut ett paket och köpa god mat till kvällen. Vi ska plocka ihop vår egen sallad i salladsbaren på Östenssons, och äta kvällsmat ute på balkongen ikväll. Skönt med lite bra mat innan man åker iväg och lever på vatten, bröd och nudlar.


Bild lånad från Jonnas facebook.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0